Waan je even in een andere wereld tijdens een historische stadswandeling met pit!

Stadsverhalenverteller en geschiedkundige Leentje Van Hoorde neemt je mee op sleeptouw door de wondere wereld van de stadsgeschiedenis. In historische wandelingen door Gent, Rotterdam en Den Haag gidst zij je langs bekende en minder bekende hoogtepunten van de stad. Heden en verleden passeren de revue, verbonden door het grotere geschiedkundige verhaal. Haar wandelingen boordevol anekdotes tonen hoe moderne skyline én oud stadscentrum de band tussen heden en verleden weerspiegelen. Als rasverteller legt Leentje Van Hoorde in elke wandeling op meeslepende wijze de link tussen de kleine stadsanekdote en de grote wereldgeschiedenis.

 

Wat heeft Walkotopia jou te bieden?

Walkotopia staat voor thematische gidswandelingen waarin de geschiedenis tot leven komt. Anekdotes en grote historische ijkpunten worden gelinkt aan dingen die je ziet in de publieke ruimte. Zo krijg je op een unieke manier inzicht in de geschiedenis van een stad. Omdat ze in elke wandeling focust op één thema, heeft Leentje Van Hoorde de tijd om diepgravende inzichten en anekdotes met elkaar te verweven. Hierbij staat de impact van de geschiedenis op de gewone man én vrouw centraal.

 

Goesting gekregen? Boek een historische stadswandeling deluxe!

Heb je zin in een fikse stadswandeling met een gepassioneerde verteller? Ontdek de bruisende Maasstad, de elegante Hofstad of de rebelse Arteveldestad met Walkotopia en waan je al wandelend voor enkele uren in een andere wereld. Klik voor razend interessante stadswandelingen in Gent, Den Haag en Rotterdam op de contactpagina en bestel een heerlijk leerrijke wandeling met ludieke touch. Waarschuwing: je bekijkt geen enkele stad nadien nog met dezelfde ogen.

 

 

 

Over Walkotopia